Opening Parking Centrum Ekeren op 1 augustus

« Terug naar alle activiteiten

Op 1 augustus opent op de site van de voormalige supermarkt Aldi in de Alfons De Weerdtstraat een bijkomende parking. Zeven handelaars en een bankinstelling, allen lid van Ekeren Winkeldorp, huren een twintigtal standplaatsen op de site. Danny Vercruysse van Navada zorgt voor een doorgang voor voetgangers van de parking naar de Dorpstraat.” De parking is gratis, maar enkel voor wie bij één van de deelnemende handelaars koopt.

Hoe kunt u gebruik maken van deze parking?


U kunt deze parking binnenrijden via de doorgang in de Jozef de Weerdstraat. Het betreft hier de parking van de vroegere Aldi. Via een nieuwe doorgang naast Health & Beautycenter Navada komt u direct in de dorpstraat uit.

Is deze parking gratis?


Indien u winkelt bij een van onderstaande handelaars kunt u gedurende uw aankomen gratis parkeren. U zal hiervoor een jeton krijgen die u kunt inbrengen om de bareel te openen. Deze jetons kunt u verkrijgen bij de volgende handelaars: KBC Ekeren, Slagerij De Laet, Bakkerij Bossuyt, Optiek Warlop, Copcotravel, Navada en Argenta Ekeren

Door wie wordt deze parking onderhouden?


Deze parking wordt met hulp van het Ekerse district onderhouden en is een privé initiatief.

Wat zijn de openingsuren van deze parking?


De openingstijden worden zo spoedig mogelijk medegedeeld. Deze zullen aansluiten bij de winkeltijden van Ekeren. Op woensdag kunt u, wegens de lokale marktdag, pas vanaf 14u parkeren op deze parking. Bekijk voor meer informatie het parkeerreglement.

Parking Ekeren