Eindejaarsactie EWD 2018

« Terug naar alle activiteiten

Op 1 december starten we terug met de eindejaarsactie van EWD. Heel de maand december krijgt u bij onze deelnemende handelaars lotjes. Hiermee kunt u deelnemen en kans maken op één of meerdere prachtige prijzen die door onze leden beschikbaar gesteld zijn. Naast de lotjes is er ook dit jaar weer iets speciaals. Op 22 december van 13 tot 21 zal er op het plein voor 1 dag een kerstmarkt georganiseerd worden door de Bierpruvers. U bent uiteraard van harte welkom om te proeven wat onze lokale handelaren voor u nog in petto hebben.

Hoe kunt u meedoen?


Meedoen is simpel. Bij iedere aankoop bij onze deelnemende leden ontvangt u 1 of meerdere lotjes. U hoeft op deze lotjes maar 2 dingen te doen. 1) Uw gegevens invullen en 2) raden hoeveel kerstballen we in de vazen bij onze handelaars hebben gestopt. Iedere handelaar heeft een eigen vaas met EWD kerstballen. Diegene die als eerste het juiste (of dichtstbij het juiste) aantal zit gaat naar huis met 1 jaar gratis winkelen. De tweede prijs gaat naar die persoon die er het ena-dichtste bijzat en zo verder. U mag met zoveel lotjes deelnemen als u wilt. De lotjes levert u voor 07/01/2019 in bij de deelnemende handelaars. Een lijst van deelnemende handelaars treft u hieronder aan.

Deelnemers eindejaarswedstrijd ekeren

Op 22 december kerst op het plein!


Bent u niet zo goed in lotjes invullen? Dan kunt u op 22 december nog genieten van een 1-daagse kerstmarkt op het Kristus Koningplein in Ekeren. Meer dan 14 kraampjes van handelaars zullen u verleiden met originele geschenken, eten en drinken om helemaal in de kerstsfeer te komen. PS: u kunt zich daar eveneens gratis laten vereeuwigen. De Bierpruvers hebben rekening gehouden met jong en oud dus iedereen is van harte welkom!

De prijsuitreiking


Nadat u uw deelnemende lotjes voor 7/01/2019 ingeleverd heeft bij de handelaars zal 1 week later de prijswinnaars gekozen worden op basis van hun gok. Deze worden persoonlijk gecontacteerd en worden verwacht op de prijsuitreiking op 24 januari 2019. We wensen iedereen veel succes.

Flyer eindejaar ekeren