Smelt jij voor een elektrische fiets? Neem nu deel aan de actie ...

In december smelten we weer helemaal weg voor schitterende prijzen.  3.500 kilogram smeltend ijs, 1 fietssleutel en de kracht van moeder natuur zorgen ervoor dat misschien wel jij het nieuwe jaar start op een elektrische fiets van iBike Ekeren. Of wie weet win jij wel één van de andere 20 prachtige prijzen van onze andere sponsors. Doe jij ook mee? Lees hieronder hoe je kan deelnemen.

Het ijsblok is momenteel ....

HET SLEUTELTJE IS GEVALLEN OP EXACT 843.046 SECONDEN!!

DE WINNAAR ZAL DOOR ONS GECONTACTEERD WORDEN

seconden aan het smelten.

Hoe kan jij kans maken op een van de prachtige prijzen?

1. Ga naar een van de deelnemende handelaars

2. Ontvang bij aankoop een lotje met unieke code.

3. Vul rechts uw gegevens in + unieke code.

4. Vul uw gok in seconden in.

5. Bewaar je lotje zeer goed!!!

6. Bent u een winnaar? wij bellen u op!

  • We bellen u op indien u gewonnen heeft.
  • Alleen de eerste deelname van uw unieke code is geldig. De rest zal worden beschouwd als onjuist en ongeldig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen over deze actie

Deze actie gaat in op 06/12/2019 om exact middernacht. Dan start de teller met het tellen van seconden dat het ijsblok aan het smelten is. De actie duurt tot het moment dat de sleutel de grond raakt en opgepakt kan worden om in het slot van de fiets gestoken te worden.

Na een aankoop bij een van de deelnemende winkels van Ekeren Winkeldorp (te herkennen aan de grote affiche voor de etalage) ontvangt u  een van de 45000 lotjes met unieke code. Per lotje kan u maar 1 keer deelnemen. ALLEEN de eerste deelname is geldig en andere deelnames met dezelfde code worden verwijderd en als ongeldig bestempeld. In totaal zijn er dus 45000 deelnames mogelijk.

Deelnemen kan door op deze website, in het contactformulier hierboven, uw gegevens in te vullen + unieke code + uw gok in seconden hoelang u denkt dat het duurt voor de sleutel uit het ijsblok gesmolten is. U ontvangt ter bevestiging een email met de bevestiging van uw deelname. BEWAAR deze email + het lotje zeer goed. Deze worden gevalideerd indien u het dichtst bij het juiste getal zat.

In totaal zijn er 21 prijzen die worden weggegeven aan de deelnemende inzendingen. De hoofdprijs wordt uitgedeeld aan de deelname die het dichtste (boven of onder) het aantal eindseconden zat waarop de sleutel de grond geraakt heeft en uit het ijsblok gesmolten is. Zijn er meerdere winnaars met een gelijke tijd, dan telt de eerste ingezonden deelname als de winnaar. De eerste met het juiste antwoord is hierbij de eindwinnaar.

De overige 20 prijzen die aan deze actie gebonden zijn worden door de notaris getrokken na afloop van de actie. Deze zijn NIET gerelateerd aan de gok van het aantal seconden maar worden RANDOM uit de deelnames getrokken.

De winnende deelname wordt in de week na het aflopen van de actie telefonisch + per mail gecontracteerd. Uitreiking van de prijzen zal plaatsvinden tijdens de prijsuitreiking op donderdag 23 januari 2020 in het districtshuis. De betreffende winnaar van de hoofdprijs + de aanvullende winnaars worden hiervan telefonisch en per mail op de hoogte gesteld.

Na de prijsuitreiking zullen de winnaars bekendgemaakt worden op facebook (indien hiervoor toestemming gegeven is)

Deze actie wordt georganiseerd door Ekeren Winkeldorp.

Voor vragen / opmerkingen / ideeen kunt u deze per mail doorsturen naar mark@ekerenwinkeldorp.be

Live beeld van het ijsblok

Hier komt code die de livestream toont van het ijsblok. Cloudopname

Onderstaande trotse sponsors ondersteunen deze actie

logo
navada

Bekijk hier het reglement van de actie.