38ste braderij - dorpsdag

« Terug naar alle activiteiten
  • Activiteit:
  • Datum:
  • 38ste braderij - dorpsdag
  • 5juni 2016
  • Waar:
  • Ekeren

Ekeren Winkeldorp presenteert: 38ste braderij - dorpsdag met extra aandacht voor onze jongsten.
Heus kinderdorp op Kristus Koningplein + muzikale animatie in de straten!


De Ekerse Braderij-Dorpsdag op 5 juni 2016 wordt een overdonderend succes. Een topdag voor handelaars van Ekeren en ver daarbuiten.

Op zondag 5 juni vindt in Ekeren voor de 38ste keer de Braderij-Dorpsdag plaats. Dit jaar staan onze kinderen centraal. We hebben vorig jaar gemerkt wat een succes we hadden met al de kinderanimatie dus dit jaar bouwen we op het Kristus Koningplein een volledig kinderdorp met allemaal animatie en activiteiten voor de jongsten. Wat het juist zal worden, gaan we nog niet verklappen maar het zal de moeite worden. Ook de muziek in de straten zal de braderij opnieuw tot een feestelijke en sfeervolle dag maken.

We zien ook dit jaar de inschrijvingen van handelaars weer vlot binnenkomen op deze grootste braderij in onze contreien, vertelt Rik Bossuyt, de voorzitter van Ekeren Winkeldorp. Vorig jaar was de braderij meer dan één kilometer lang en ook dit jaar gaan we nu al die richting uit. Wie zich als handelaar nog wil aanmelden voor de braderij kan zich best haasten want de laatste jaren moeten we op een bepaald moment de inschrijvingen dan ook stoppen. Als handelaar kan je inschrijven via volgende link:

Inschrijvingsformulier ambulante handelaar   Inschrijvingsformulier vereniging   Inschrijvingsformulier winkelier

Sponsorbrief Veiligheidsbrief brandweer Bekijk het persbericht

Bekijk de foto's